Herken je dat ook? Een digitale agenda bijhouden, maar je weet zeker dat je er veel meer mee kunt dan dat je nu doet. Je wilt niet alles meer met pen en papier noteren maar op een overzichtelijke manier notities op je Ipad/tablet bijhouden. Je gaat op afspraak en maakt daar notities met je iPad/tablet, hoe mooi zou het zijn als deze automatisch synchroniseert met je laptop of computer. Zodat je op kantoor de notities direct op je scherm hebt. Het maakt niet uit voor welk doeleinde je de iPad/tablet wilt gebruiken. Deze cursus is een uitstekende manier om je het effectief gebruiken van een iPad/tablet aan te leren!

Het is ontzettend handig om goed om te kunnen gaan met iPad/tablet. Het werkt altijd zo; in het begin lijkt het onmogelijk om het allemaal te onthouden en te snappen. Maar zodra je na enkele lessen merkt dat het beter gaat en dat je het echt te pakken krijgt, wil je meer. Wij kunnen jou dat bieden. Investeren in jezelf betekent investeren in jouw toekomst. Wij helpen jou daar graag mee.

Herhaling, herhaling

Wij bieden deze cursus individueel aan. Waarom doen we dat? Op deze manier kunnen we optimaal inspelen op jouw persoonlijke behoeften en je een cursus op maat bieden. Daarnaast is de overheid enorm aan het digitaliseren. De minister van Binnenlandse Zaken wil dat de burger in 2017 alle zaken met de overheid via het internet kan doen. Deze stap willen we voor je vergemakkelijken.

Gedurende de cursus staat herhaling centraal. De nieuwe vaardigheden zullen eerst gedemonstreerd worden, vervolgens samen met je worden uitgevoerd, waarna er tot slot getest zal worden of je de vaardigheid zelfstandig kan uitvoeren. Deze cursus zal je helpen om de basisvaardigheden aan te leren en zelfverzekerder te worden in het gebruiken van je iPad of tablet.

Wat leer ik nu eigenlijk?

Aan het einde van de cursus ken je de bediening van de iPad/tablet. Je kunt verbinding maken met een Wi-Fi en mobiele datanetwerk waardoor je overal gebruik kunt maken van jouw iPad/tablet. We leren je surfen en e-mailen, allerlei apps voor toepassingen, maar ook hoe je een app kunt downloaden. Hoe je foto’s, video en muziek kunt luisteren. Hoe het synchroniseren werkt met andere apparaten, en uit eindelijk hoe je jouw agenda het meest efficiënt kunt gebruiken.

Deze cursus is geschikt voor mensen met een:

iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 en iPad Pro met iOS 9 en hoger. Alle tablets met Android versie 4.2, zoals tablets van de merken Asus, Sony, Yarvik, HTC, Archos, Polaroid en vele anderen.

Interesse?

Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we geheel vrijblijvend welke onderdelen in jouw training aan bod gaan komen. Bel ons op 0487-745003 of vul hier je gegevens in.

Er is goed ingespeeld op mijn behoefte.Mevrouw van Laar

Gewoon goed geregeld!Mevrouw Lievaart
 cursus-ipad-tablet-druten-nijmegen

Mogelijk ook interessant:

Wij nemen contact met je op!

]