Heb je ook altijd een overvolle inbox en lukt het je niet om je e-mails goed te ordenen? Of zit je vaak te stoeien met je takenlijsten? Veel mensen hebben zich de functies en mogelijkheden van Outlook zelf eigen gemaakt. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee, maar het kan vaak een stuk sneller en efficiënter.

Inefficiënt gebruik

Outlook heeft vele mogelijkheden en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je betaalt een fiks bedrag voor het gebruik van de software. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die Outlook biedt voor jou en je collega’s. Inefficiënt met Outlook werken kost je tijd en geld.

Bespaar tijd

Je kunt veel tijd besparen als je enkele handige mogelijkheden van Outlook goed leert gebruiken, alleen of met je collega’s. Daarom heeft Maas en Waal Academie een training ontwikkeld, waarbij je allerlei praktische tools krijgt aangereikt die het werken met Outlook eenvoudiger maken en waar je dus tijd mee bespaart. Je zult zien dat Outlook nog veel meer mogelijkheden heeft dan je dacht. Wist je bijvoorbeeld dat je e-mails en afspraken automatisch in kleurcategorieën kunt indelen? Zeker weten dat je daar veel tijd mee kunt besparen!

Cursus Microsoft Outlook

De cursus kun je individueel of met je collega’s volgen en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • beheren en ordenen van je mailbox
  • zoeken en sorteren van e-mail
  • agenda, taken en planningen maken en beheren
  • contactpersonen beheren
  • mailings maken
  • tips om gestructureerd te werken

Ga naar de checklist: welke functies kunnen het werken met Outlook sneller en eenvoudiger maken?

Iedereen gebruikt Outlook op zijn eigen manier. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cursussen en trainingen, kunnen wij goed inschatten met welke handige tools de productiviteit kan worden verhoogd. Aan de hand van de door Maas en Waal Academie samengestelde checklist kun je ontdekken welke functies in Outlook je nog niet optimaal gebruikt.

Maak een vrijblijvende afspraak

Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we aan de hand van de door jou ingevulde checklist geheel vrijblijvend welke onderdelen in een training aan bod kunnen komen.

Benodigde voorkennis

Je moet kunnen werken met een computer. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.

Goede basisvaardigheden geleerd.Mevrouw Lamers

De manier van lesgeven is super.Meneer van Woezik

Outlook-cursus-MaasenWaalacademie
Mogelijk ook interessant:

Wij nemen contact met je op!

]