Zit je ook altijd te stoeien met witregels, opsommingstekens en uitlijning? Veel mensen hebben zich de functies en mogelijkheden van Word zelf eigen gemaakt. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee, maar het kan vaak een stuk sneller en efficiënter.

Inefficiënt gebruik

Word heeft vele mogelijkheden en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je betaalt een fiks bedrag voor het gebruik van de software. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die Word biedt voor jou en je collega’s. Inefficiënt met Word werken kost je tijd en geld.

Bespaar tijd

Je kunt veel tijd besparen als je enkele handige mogelijkheden van Word goed leert gebruiken, alleen of met je collega’s. Daarom heeft Bart van Kraaij Groep twee trainingen ontwikkeld, waarbij je allerlei praktische tools krijgt aangereikt die het werken met Word eenvoudiger maken en waar je dus tijd mee bespaart. Je zult zien dat Word nog veel meer mogelijkheden heeft dan je dacht. Heb je bijvoorbeeld weleens van een opmaakprofiel gehoord? Zeker weten dat je daar veel tijd mee kunt besparen!

Ga naar de checklist: welke functies kunnen het werken met Word sneller en eenvoudiger maken?

Iedereen gebruikt Word op zijn eigen manier. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cursussen en trainingen, kunnen wij goed inschatten met welke handige tools jouw productiviteit kan worden verhoogd. Aan de hand van de door Bart van Kraaij Groep samengestelde checklist kun je ontdekken welke functies in Word je nog niet optimaal gebruikt.

Maak een vrijblijvende afspraak

Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we aan de hand van de door jou ingevulde checklist geheel vrijblijvend welke onderdelen in een training aan bod kunnen komen. Bel ons op 0487-745003 of vul hier je gegevens in.

Benodigde voorkennis

Je moet kunnen werken met een computer. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij onze computercursus.

Goede basisvaardigheden geleerd.Mevrouw Lamers

De manier van lesgeven is super.Meneer van Woezik

word-cursus-maas-en-waal-academie
Mogelijk ook interessant:

Wij nemen contact met je op!

]