Ik zou willen dat ik eerder wist over de insert-toets van Word

Gebruik van de insert-toets bij Word

Gebeurt het jou ook weleens dat je per ongeluk tekst over een andere tekst typt? Waarschijnlijk heb je dan per ongeluk op “insert” gedrukt. Als je hierop hebt gedrukt wordt de bestaande tekst overschreven. Erg irritant natuurlijk. Maar gelukkig als je weer op “insert” klikt is de functie uitgeschakeld en kun je weer gewoon typen. Probleem opgelost.

Maar… het is natuurlijk vrij irritant dat de insert-functie telkens per ongeluk wordt ingeschakeld. Goed nieuws! In de opties van Word is de functie uit te schakelen. Ga hiervoor naar Opties en vervolgens naar het tabblad Geavanceerd. Je kunt bij het gebruik van de INS-toets simpelweg het vinkje weghalen. Dit voorkomt een hoop irritatie.

Wil je meer informatie over Word? Download nu ons gratis e-book. Dit e-book bestaat uit vijf tips om efficiënter te werken met Word. Het kost je maar een paar minuten om het te lezen maar het gaat je veel minuten schelen als je hier eenmaal gebruik van maakt.

word-insert-toets

 Nog meer tips

In het e-book legt Bart je uit hoe je veel tijd kunt bepalen als je enkele handige mogelijkheden van Word goed leert gebruiken, alleen of met je collega’s. Je zult zien dat Word nog veel meer mogelijkheden heeft dan je dacht.

Wil je meer tips over Word? Download hier het e-book!