Herken je dat ook? Minder efficiënt bezig zijn op het werk omdat je de programma’s op de computer niet goed beheerst. Of wellicht merk je dat je personeel er moeite mee heeft. Werkzaamheden duren langer, of beter gezegd; werkzaamheden kunnen sneller. Je wilt zelf je computervaardigheden verbeteren of je wilt jouw personeel naar een hoger niveau brengen. Wij hebben de oplossing voor jouw probleem en samen gaan we er voor zorgen dat we meer uit het werk kunnen halen.

Het is ontzettend handig om goed om te kunnen gaan met een computer of laptop. Het werkt altijd zo; in het begin lijkt het onmogelijk om het allemaal te onthouden, maar zodra je na enkele lessen merkt dat het beter gaat en dat je het te pakken krijgt, wil je meer. Wij kunnen jou dat bieden. Investeren in jezelf of jouw personeel betekent investeren in de toekomst van jouw bedrijf. Wij helpen jou daar graag mee.

Herhaling, herhaling

Wij bieden deze cursus individueel aan. Waarom doen we dat? Op deze manier kunnen we optimaal inspelen op jouw persoonlijke behoeften en je een cursus op maat bieden. Gedurende de cursus staat herhaling centraal. De nieuwe vaardigheden zullen eerst gedemonstreerd worden, vervolgens samen met je worden uitgevoerd, waarna er tot slot getest zal worden of je de vaardigheid zelfstandig kan uitvoeren. Deze cursus zal je helpen om de basisvaardigheden aan te leren en zelfverzekerder te worden in het gebruiken van je laptop of computer.

Wat leer ik nu eigenlijk?

Wij bieden diverse cursussen aan en deze hebben we voor jou op een rijtje gezet. Als je op een cursus klikt, kun je alle praktische informatie lezen over de cursus; wat leer ik nou eigenlijk? Wat kan ik na deze cursus? Waar kan ik deze cursus volgen? Vast en zeker nog meer vragen die door jouw hoofd heen schieten op dit moment. Een goed teken dat je erover nadenkt om te investeren in een duurzame en mooie cursus.

Praktische informatie

Onze cursus wordt gegeven op D’n Bogerd in Druten of bij jou op het werk. Je kunt bij D’n Bogerd gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. Het voordeel van een privécursus is, dat je zelf kunt bepalen wanneer je een les wilt inplannen.