Efficiënter met Word in 30 minuten

Microsoft Word is een van de meest gebruikte programma’s op de computer. Het is een tekstverwerkingsprogramma waar je brieven en allerlei andere documenten mee kunt maken. Veel mensen hebben zich de functies en mogelijkheden eigen gemaakt. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee, maar het kan vaak een stuk sneller en efficiënter.

Word heeft vele mogelijkheden en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je betaalt een fiks bedrag voor het gebruik van de software. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die Word biedt voor jou en je collega’s. Inefficiënt met Word werken kost je tijd en geld. Je kunt veel tijd besparen als je enkele handige mogelijkheden goed leert gebruiken, alleen of met je collega’s.

Als je de tijd neemt om samen met Bart 30 minuten te sparren zul je zien dat er veel meer mogelijkheden zijn dan je dacht. Zo zorgen we ervoor dat werken eenvoudiger wordt en waar je dus tijd mee bespaart.

De quickscan is gratis en vindt plaats bij ons op kantoor. Onder een genot van een kopje koffie of thee ga je samen aan de slag met jouw document. Laat hier even je gegevens achter en ik neem binnen een week contact met je op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Tot snel,

Bart van Kraaij

Aanvraag quickscan